diensten aan u

U moet of wilt voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur stelt? En u wilt hierbij meerwaarde creëren? Weee Nederland is een collectief terugname systeem dat bij de overheid is geregistreerd. Namens producenten en importeurs geven wij uitvoering aan de eisen in de Nederlandse vertaling van de Europese WEEE-richtlijn. Weee Nederland doet dit op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt.

aanpak

Weee Nederland organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA, ofwel e-waste) in Nederland voor de bij ons aangesloten producenten en importeurs. We werken samen met gemeenten, recyclingbedrijven en andere partners om dit te bereiken. In het proces zijn participatie, innovatie en efficiëntie kernwaarden. Ons doel is helder: meerwaarde voor elke schakel in de keten!

Nieuws en inzichten

3-12-2018

Hebt u onze advertentie gezien in een lampentijdschrift? En onze prijzen vergeleken?* Door onze efficiënte organisatie bieden wij importeurs en producenten van lampen een gedegen oplossing, waarmee producenten voldoen aan de producentenverantwoordelijkheid. Dit levert in bijna alle gevallen een kostenbesparing van minimaal 10% op. Wilt u meer weten of meteen aansluiten? Bel of mail ons.

26-11-2018
Producenten

Vanaf 15 augustus is de regeling Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur (AEEA) aangepast. Een belangrijke verandering is dat er producten onder de regeling vallen die voorheen waren vrijgesteld (de 'Open scope'). Of waarbij er eerder onduidelijkheid was. Een goed voorbeeld hiervan zijn kabels.

“Een zelfbedacht woord waarin onze waarden terugkomen”

Verpraksaam

Vernieuwend, praktisch en saamhorig. Dit zijn woorden die aangeven wat voor ons belangrijk is. Hoe wij willen denken en doen. Zij geven ons richting en laten zien wie we zijn. Alles wat we bedenken, moet praktisch toepasbaar zijn, vernieuwend en waardevol voor ons partners. Lees verder >