diensten aan u

U moet of wilt voldoen aan de eisen die de Nederlandse regeling afgedankte elektrische en elektronische apparatuur stelt? En u wilt hierbij meerwaarde creëren? Weee Nederland is een collectief terugname systeem dat bij de overheid is geregistreerd. Namens producenten en importeurs geven wij uitvoering aan de eisen in de Nederlandse vertaling van de Europese WEEE-richtlijn. Weee Nederland doet dit op een manier die meerwaarde voor mens en milieu brengt.

aanpak

Weee Nederland organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA, ofwel e-waste) in Nederland voor de bij ons aangesloten producenten en importeurs. We werken samen met gemeenten, recyclingbedrijven en andere partners om dit te bereiken. In het proces zijn participatie, innovatie en efficiëntie kernwaarden. Ons doel is helder: meerwaarde voor elke schakel in de keten!

Nieuws en inzichten

12-11-2018
Producenten

Toen Schoondergang en Van Zwanenburg mekaar destijds voor het eerst aankeken, was het alsof ze elkaars spiegelbeeld zagen. Met identieke ideeën over hoe je acteert in de markt van professionele keukens (de kunde van Schoondergang) en horecabenodigdheden (waar Van Zwanenburg alles van af weet). Dit resulteerde in één grootkeuken- én horeca-artikelenbedrijf dat het verschil wil maken. Ook op het gebied van MVO. Ze kozen, via NGR, voor Weee Nederland en zijn daar trots op. 

26-10-2018
Gemeentes

Het eerste weekend van november is Let’s Gro, een inspiratiefestival in Groningen. Let’s Gro gaat over de toekomst van Groningen en haar omgeving. En die toekomst gaat over vele onderwerpen, denk aan energie, duurzaamheid, gezondheid, voedsel en nog veel meer. Samen met Virol proberen wij zaterdag 3 november zo veel mogelijk kinderen te inspireren op de Doe Maker Kinderdag. Deze kinderdag vindt plaats in de tent op Grote Markt in Groningen van 10.00 uur - 17.00 uur. Woont u in het Noorden van Nederland?

“Een zelfbedacht woord waarin onze waarden terugkomen”

Verpraksaam

Vernieuwend, praktisch en saamhorig. Dit zijn woorden die aangeven wat voor ons belangrijk is. Hoe wij willen denken en doen. Zij geven ons richting en laten zien wie we zijn. Alles wat we bedenken, moet praktisch toepasbaar zijn, vernieuwend en waardevol voor ons partners. Lees verder >